FileCap

Geverifieerd door redactie

Categorie: VierdelijnszorgFileCap is een een eenvoudig product om snel en veilig kleine en grote bestanden uit te wisselen en om veilig mail berichten naar een andere organisatie te verzenden.

U moet er als zorg- en welzijnsinstelling toch niet aan denken dat uw databestanden met persoonsgegevens die door de privacywetgeving AVG/GDPR zijn beschermd en andere privacygegevens van patiënten- en bewonersgegevens op straat komen te liggen? Bijvoorbeeld door ze te e-mailen of verzenden via een gratis consumententool waarna de data wordt onderschept. Naast een goed menselijk bewustzijn en protocollen bij het verwerken van gegevens is een veilige file-transfer-tool onontbeerlijk. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer zorg- en welzijnsinstellingen voor FileCap kiezen. FileCap is veilig, voorzien van veel gebruiksgemak en biedt volop ontzorging via een persoonlijk en vakkundig support.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

COVID Radar

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Het LUMC verzamelt met de COVID Radar gegevens over klachten en het

Beeldbellen met Jouw Omgeving

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Snel én VEILIG aan de slag met beeldbellen. Hoe blijf je als

Online COVID-19-training zorgprofessionals

Geplaatst in: Blog

Ga je werken als verpleegkundige op een IC afdeling en kom je