Therapieland

Geverifieerd door redactie

Categorie: TweedelijnszorgTherapieland – beeldbellen met behandelaren

Therapieland stelt een nieuwe functionaliteit om te beeldbellen met spoed beschikbaar. Zorginstellingen kunnen gratis gebruik maken van deze functionaliteit.
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de hulp krijgt die hij / zij nodig heeft, hebben wij besloten om met spoed een nieuwe functionaliteit beschikbaar te stellen op ons platform: beeldbellen. Hierdoor kunnen de gesprekken tussen behandelaren en cliënten op afstand via ons beveiligd platform. Door gebruik te maken van beeldbellen behoud je het persoonlijke aspect van de behandeling, waardoor het de mogelijkheid biedt om non-verbale signalen op te vangen.

Deze nieuwe beeldbel functionaliteit wordt begin volgende week voor iedereen twee maanden kosteloos beschikbaar gesteld. Er verschijnt een notificatie op jouw dashboard zodra deze live staat. Houd de Therapieland omgeving dus goed in de gaten! Het beeldbellen voldoet aan de eisen vanuit de AVG.

Als er op voorhand vragen zijn, neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Therapieland. Indien je nog geen klant bent bij Therapieland maar wel interesse hebt in beeldbellen of andere functionaliteiten van Therapieland, neem dan contact op met Sylvia de Graaf via 06 50 24 18 55 of sylvia@therapieland.nl.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als