Sananetonline

Geverifieerd door redactie

Categorie: TweedelijnszorgTelemonitoring kwetsbare, chronische patiënten.

Sananet richt zich op telemonitoring van chronisch zieken zoals Hartfalen, COPD en ernstige astma. Juist deze groep is kwetsbaar voor het Coronavirus. De applicaties zijn uitgebreid met een Corona zelftest module waarmee patiënten advies krijgen om wel/niet contact op te nemen met hun arts via chat of telefoon, aangevuld met zelfzorgadviezen. Daarnaast is het voor patiënten mogelijk om op uitnodiging van hun arts zichzelf te registreren. Dit bespaart tijd voor de zorgverlener. Voor zorgverleners en patiënten zijn video-instructies gemaakt om snel met de SanaCoach aan de slag te kunnen.

De coaches zijn geschikt om stabiele, maar kwetsbare patiënten op afstand te volgen, patiënten met klachten met hogere frequentie te monitoren en patiënten na ontslag uit het ziekenhuis te blijven monitoren.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als