OWise borstkanker

Geverifieerd door redactie

Categorie: TweedelijnszorgBorstkanker tijdens de Coronacrisis.

Wanneer je net de diagnose borstkanker hebben gekregen of inmiddels bent gestart met je behandeling zal je je mogelijk zorgen maken over de enorme impact die de Coronacrisis op de zorg zal gaan hebben. Dit geldt ook voor de oncologische zorg.

Ziekenhuizen zullen de komende periode de oncologische zorg gaan aanpassen. Zoveel mogelijk zorg op afstand en alleen wanneer het echt nodig is. Hierdoor zullen je minder makkelijk toegang kunnen krijgen tot je zorgverleners en mogelijk met vragen over je behandeling blijven zitten. Daarnaast zullen veel contacten korter zijn en via de telefoon verlopen. Hierdoor bestaat de kans dat je niet alle informatie met je zorgverlener kunt delen.

OWise borstkanker is een gratis app voor mensen met borstkanker. Met de app kan je antwoord op veel gestelde vragen vinden. Verder kan de app je ondersteunen bij de telefoongesprekken met je zorgverleners. Zo kan je met de app je gezondheid bijhouden en die gegevens op een vertrouwelijke manier delen met je zorgverlener. Dit kan via een beveiligde link en kan je zorgverlener helpen om tijdens het gesprek een beter beeld te krijgen over hoe het met je is gegaan.

We hopen heel erg dat we jou en andere mensen met borstkanker zo een beetje kunnen helpen in deze moeilijke tijden.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als