Medimo

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgElektronische toedienregistratie

Wij zijn een leverancier van een elektronisch voorschrijf- en toedienregistratiesysteem. Het betreft een SAAS oplossing, overal waar internet aanwezig is kan men werken. Medicatieopdrachten kunnen digitaal via internet worden verwerkt. Medicatiegiften kunnen digitaal worden geregistreerd. Met Medimo is een 100% digitale afhandeling van receptverwerking mogelijk.

Het Medimo EVS onderscheidt zich op meer dan 2500 locaties in Nederland in functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en innovativiteit. Medimo is het meest gebruikte EVS in de Nederlandse verzorgings- en verpleeghuizen en revalidatieklinieken en daarmee toonaangevend. Maar ook in andere sectoren als VG en JGZ, GGZ en thuiszorginstellingen zijn wij actief.

Wij bieden met de elektronische toedienregistratie de optimale oplossing voor klinieken waar veel medicatiewijzigingen plaatsvinden. Het medicatie toedienproces verloopt efficiënter en foutlozer.

Wilt u kwaliteitsverbetering in uw organisatie en voldoen aan alle wettelijke eisen en richtlijnen van IGJ? Mist u een elektronisch medisch dossier dat altijd live is? Wordt de papierwinkel op de afdelingen te veel? Wilt u efficiënter en zonder fouten werken? Wilt u het elektronisch medicatie dossier overal raadplegen? Is de receptenlogistiek naar de apotheek voor verbetering vatbaar? Werkt u met verschillende locaties en wilt u een centraal dossier? Wenst u elektronische toedienregistratie met fotoregistratie? Wilt u een integratie met uw ECD? Het kan allemaal.

Maak dan kennis met Medimo, hét Elektronisch Voorschrijfsysteem voor uw zorginstelling!

Medimo is ISO 27001 gecertificeerd.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als