Mobile Thermal Imaging

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, TweedelijnszorgThermische beelddiagnose en verwerking.

‘Zorg op afstand’ vertegenwoordigt een mijlpaal in technologische innovatie in de zorgsector. Dat geldt ook voor thermische beelddiagnose en verwerking, telezorg en klinische diagnostiek. De mobiele medische werkplekken van Ergotron zijn optimaal aanpasbaar aan de eisen van dit soort toepassingen.

Apparatuur voor thermische beeldverwerking blijkt van onschatbare waarde tijdens pandemieën en perioden van quarantaine. Artsen en verpleegkundigen kunnen hiermee snel op gepaste afstand de gezondheidsstatus van patiënten aflezen. Door een mobiel werkstation te creëren, kan deze apparatuur eenvoudig verplaatst en opgeladen worden.

Ergotron maakt de beschikbaarheid bekend van zijn mobiele medische werkplekken. Deze Mobile Thermal Imaging Carts (MOTIC’s) zijn ontwikkeld voor het faciliteren van mobiele toepassingen van apparatuur voor thermische beeldverwerking. Aan de mobiele trolleys kan alle gewenste medische apparatuur worden bevestigd, met inbegrip van systemen voor thermische beeldverwerking. Daarmee ontstaat een krachtige en efficiënte oplossing voor het minimaliseren van fysiek contact met patiënten in quarantaine.

Bezoek website

Tags: , , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als