Ergotron CareFit Pro

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, TweedelijnszorgDe CareFit™ Pro is een functierijke medische trolley die er met duurzame, betrouwbare stroomvoorziening voor zorgt dat zorgverleners hun hele dienst lang productief kunnen blijven. De trolley en het scherm zijn in hoogte verstelbaar. Intuïtief gepositioneerde functies zorgen ervoor dat zorgverleners hun focus volledig op de patiëntenzorg kunnen richten en waarborgen hun welzijn. Speciale geïntegreerde technologie stroomlijnt daarnaast de monitoring en het onderhoud van de medische trolley.

Andere belangrijke functies zijn intern kabelbeheer en eenvoudig schoon te maken oppervlakken. De trolley kan worden gecombineerd met het optionele systeem UV Angel, dat met UV-C-licht voor geautomatiseerde reductie van pathogenen zorgt en binnenkort als accessoire beschikbaar zal zijn. Dit helpt met het voorkomen van ziekenhuisinfecties en draagt bij aan een hygiënische werkplek.

De traploos regelbare rem en het ergonomische handvat met een neutrale hoek zorgen voor een eenvoudige hoogteafstelling. Dit nieuwe product sluit perfect aan op de door de pandemie aangewakkerde vraag naar mobiele medische trolleys die met een hygiënisch, makkelijk reinigbaar ontwerp bijdragen aan het bestrijden van infecties.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als