Cisco Webex

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, TweedelijnszorgThuiswerken.

Nu de wereldwijde noodzaak om thuis te werken toeneemt, helpt Cisco om in contact en productief te blijven middels het aanbieden van gratis Webex licenties. Zo kunnen artsen videoconsults met hun patiënten inplannen op een veilige en betrouwbare manier. De oplossing kan tevens ingezet worden voor medewerkers die vanuit huis werken en van een videoconferencing of teamcollaboration oplossing gebruik willen maken. Cisco biedt gratis Cisco Webex aan tot 1 juli 2020 via onze website. Grotere organisaties kunnen via Cisco direct of hun partner tijdelijke grotere aantallen licenties aanvragen.

Ook biedt Cisco tijdens deze periode gratis nieuwe of uitbreiding op security producten aan, voor Umbrella (DNS security), DUO (MFA) en AnyConnect (VPN). Op deze manier wil Cisco bijdragen om werken op afstand zo effectief mogelijk te maken, terwijl de veiligheid op de gewaarborgd is.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als