Caredate

Geverifieerd door redactie

Categorie: TweedelijnszorgPlatform met psychologen en Virtuele Spreekkamer. Cliënten kiezen zelf hun psycholoog, leggen direct contact en richten samen met de psycholoog hun behandeling in. Cliëntregie 2.0. Als corona geluwd is zijn ‘blended’ trajecten (in traditionele spreekkamer en virtueel) weer leidend.

De psychologen van Caredate zijn altijd dichtbij: je kan kiezen hoe en waar je het traject met je psycholoog het liefste invult. Als je het fijn vindt om je psycholoog te bezoeken, prima. Vind je het prettig om de gesprekken thuis, in je vertrouwde omgeving of waar dan ook te doen? Dan kan je kiezen voor 100% online.

Caredate is een officieel erkende zorginstelling in de BasisGGZ (AGB code 2222 1012). Heb je een verwijzing naar de BasisGGZ, dan is altijd sprake van vergoeding vanuit je basisverzekering: volledig of grotendeels, afhankelijk van de polis die je hebt. Kijk voor meer informatie bij vergoedingen of mail even naar info@caredate.nl of bel ons 085-065 3165.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als