Oplossing aanmelden


Met de komst van het Coronacrisis vraagt de zorg om aanvullende slimme manieren van communicatie, en wel nu. We zijn daarom op zoek naar concrete digitale toepassingen voor zorg op afstand die nu al werken en (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn. De beste voorbeelden bundelen we op ICT&health, zodat anderen in de zorg, en daarbuiten, er meteen hun voordeel mee kunnen doen.

De zorg heeft behoefte aan goede en werkzame voorbeelden zoals beeldbellen, e-health en overige communicatieplatforms etc. Het gaat om snelle en veilige communicatie tussen professionals en burgers/patiënten alsook tussen professionals en afdelingen onderling!

Bent u een voor de zorg relevante aanbieder van een direct inzetbare goede oplossing die (plug en play) en stand alone door de zorg kan worden ingezet om mensen op afstand te helpen? Meld uw oplossing(en) dan GRATIS en snel aan voor plaatsing in het ICT&health overzicht.

*Alleen volledig ingevulde aanmeldingen worden beoordeeld!

  • Waarvoor dient uw toepassing?
  • Voor welke doelgroep(en)?
  • Hoe werkt uw toepassing?
  • Hoe is deze in 3 tot 5 stappen te gebruiken?
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Maximaal 3mb, liggende afbeelding, JPG van minimaal 1250 pixels breed

Notabene: Na het insturen van uw volledig ingevulde oplossing(en) zal onze redactie uw inzending beoordelen. Indien nodig nemen we contact met u op.