Zivver

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, Vierdelijnszorg



In de gezondheidszorg is de uitwisseling van privacygevoelige informatie zoals patiëntgegevens, medische dossiers en medicatielijsten aan de orde van de dag. Patiënten, mantelzorgers en andere partijen zoals zorginstellingen, zorgverzekeraars en huisartsen moeten communiceren om goede zorg te leveren. Een oplossing voor veilige communicatie is daarmee essentieel.

Organisaties werken meer en meer met digitale gegevens. Zij wisselen gevoelige informatie met steeds meer partijen uit. Daardoor ontstaat veel nieuwe toegevoegde waarde, maar groeit ook het risico. ZIVVER voorziet in de groeiende vraag naar veiligheid, privacy, efficiëntie en gebruiksgemak bij het delen van informatie.

Veilige e-mail
We gebruiken allemaal e-mail. Makkelijk en flexibel, maar ook riskant. Meer dan de helft van de datalekken komt door het versturen van informatie aan de verkeerde persoon. Daarnaast kunnen hackers communicatie onderscheppen of mailboxen kraken. ZIVVER beveiligt e-mail met behoud van gebruiksgemak.

Makkelijk en veilig bestanden delen
Is een bestand te groot voor e-mail? USB-sticks en DVD’s zijn duur, onhandig, moeilijk te beveiligen en kwetsbaar bij verlies. Diensten voor gratis file transfer zijn beschikbaar op aparte websites. En hoe veilig zijn die? Geen probleem met ZIVVER. Verstuur snel, veilig en gemakkelijk grote bestanden tot wel 4TB. Dat kan zelfs gewoon vanuit Outlook!

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als