Versnelde trainingen online behandelen

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgIn verband met het coronavirus willen wij de mensen die werken in de zorg de kans bieden zo snel mogelijk de communicatie met cliënten, patiënten en met collega’s effectief vorm te geven.

We bieden op dit moment 3 verkorte live online workshops aan voor de mensen die werken in de zorgsector zodat zij veilig maar effectief hun werk kunnen blijven doen en met de cliënt(en) en met elkaar in contact kunnen blijven.

Nu online communicatie noodzaak is geworden, wordt er van professionals in de zorg verlangd dat zij direct overstappen op online contact- en behandelmogelijkheden zoals beeldbellen en het geven van interactieve groepssessies. Natuurlijk zijn behandelaren bereid om dit te doen, wel is het van belang om hen op weg te helpen. Online communicatie vraagt immers om andere vaardigheden dan in een fysieke setting. Daarbij gaat het niet alleen om de techniek maar juist om de communicatie, (groeps)dynamiek en interactie.

Wij begeleiden al jaren (zorg)organisaties in de transitie van offline naar online. Een voorbeeld daarvan is een digitale poli waar volledige live online (groeps)behandelingen worden gegeven aan cliënten in de jeugd ggz zie ook www.liveonlinecare.nl.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als