TromboVitaal

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgTromboVitaal biedt u de mogelijkheid tot zelfzorg door met een zelfmeetapparaat uw eigen stollingswaarden te meten. Middels een eigen online persoonlijk dossier zult u samen met de stollingsarts uw behandeling verzorgen. Deze zelfmeetmethode geeft u meer vrijheid, vitaliteit en de mogelijkheid overal ter wereld gebruik te kunnen maken van TromboVitaal. Waar u ook bent, uw zorg dichtbij!

Wij bieden mensen met antistollingsmedicatie complete zorg, waarin trombosezorg en de trombosedienst samenkomen. We zijn daarmee zowel trombosedienst als de stollingsspecialist (internist) die soms nodig is bij complicaties, ingrepen of medische vragen rond trombose en antistolling. We bieden naast een ondersteuning van zelfzorg (zelfmeten) ook een groeiend netwerk van prikpunten bij de huisarts waar via een vingerprik de stollingswaarde kan worden bepaald en u niet meer naar de prikpost hoeft voor een veneuze punctie in de elleboogplooi.

We zijn een ZKN gecertificeerde organisatie waarbij vitaliteit en welzijn centraal staan. Deze aanpak is gericht op het voorkomen van klachten, behalen van gezondheidswinst, het behoud van vitaliteit en het stimuleren van zelfmanagement waardoor de zorg efficiënter en doelmatiger wordt en onnodige kosten kunnen worden vermeden. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als