Trindle

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgBlijf in contact met je medewerkers tijdens de coronacrisis

We willen zelf een daad stellen. Trindle stellen we gratis beschikbaar voor iedereen die ermee wil werken. Het is een klein gebaar, en wij hopen dat het iets bijdraagt.

Voor de medewerkers in de zorg is het een extreme situatie. Zorgverleners zijn onder extreme omstandigheden dag en nacht bezig om andere te helpen en het virus onder controle te houden. We moeten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze belangrijke groep niet uitvalt. Zij dragen momenteel het land. Zij zorgen niet alleen voor patiënten, maar ook voor onze opa’s en oma’s, voor onze ouders en vrienden. De werkgevers in de zorg staan voor een serieuze uitdaging.

Als werkgever of HR-manager wil je weten hoe het met je medewerkers gaat en een vinger aan de pols houden. En hoe kun je ze beter ondersteunen? Juist in deze tijd van crisis is het van groot belang om in contact te blijven met elkaar.

Samen komen we deze moeilijke periode boven

Met Trindle kun je in contact blijven met grote groepen medewerkers. Zo blijf je betrokken bij elkaar en krijgen je de juiste feedback van je medewerkers. Met Trindle vult je medewerker wekelijks 3 vragen in via de app. Antwoorden gaat simpel op basis van emoji’s en kost slechts 10 seconden om in te vullen. Zo blijf je verbonden en weet je precies hoe je medewerkers zich voelen.

Juist om deze reden zullen we Trindle GRATIS beschikbaar stellen voor iedereen die ermee wil werken. Het is een klein gebaar, en wij hopen dat het iets bijdraagt. De app is voor iedere werkgever in Nederland twee maanden kosteloos te gebruiken zonder verdere verplichtingen. Meer informatie over de app vind je terug op onze website

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als