SensaraCare @Home

Geverifieerd door redactie

Categorie: Nuldelijnszorg | PreventieZit je vader, moeder, opa of oma in quarantaine en maak je je zorgen? Sensara helpt.

SensaraCare @Home is een gemakkelijk thuismonitoring systeem dat familie of mantelzorgers op afstand laat zien hoe het met hun naaste gaat. Sensara herkent namelijk activiteiten in huis. Hierdoor kan je bijvoorbeeld zien hoe laat je naaste is opgestaan in de ochtend.

SensaraCare @Home maakt gebruik van maximaal 7 kleine en onopvallende sensoren in de woning. Via de mantelzorg app kunnen de familie of mantelzorgers de activiteiten zien en krijg je een melding als er iets aan de hand is. Dit geeft een gerust en veilig gevoel.

SensaraCare at home is gemakkelijk zelf te installeren. Zo word je door de installatie heengeleid door middel van een duidelijke installatievideo.

Meer informatie kunt u vinden op onze website.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als