RIVM LCI-Richtlijnen COVID-19 in handige vragenboom

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgOnze Zorghelden kunnen nu gratis Branches gebruiken voor de officiële RIVM COVID-19 richtlijnen.

In deze tijden van crisis moeten we elkaar helpen en zoveel mogelijk middelen beschikbaar stellen om de zorgspecialisten te ontlasten en artsen hun werk te kunnen laten doen. Daarom is Branches, onze digitale vragenboom, per direct beschikbaar met een voorgedefinieerde vragenboom die zorgverleners op eenvoudige en effectieve wijze toegang biedt tot de meest actuele RIVM COVID-19 richtlijnen.

De oplossing is gratis beschikbaar voor alle Ziekenhuizen, Huisartsenpraktijken, Zorgspecialisten en GGD’en die snel en makkelijk toegang willen tot de meest recente LCI-richtlijnen voor het Coronavirus. De oplossing blijft voor altijd gratis beschikbaar en kan voor onbeperkt aantal gebruikers worden ingezet.

De vragenboom is gebaseerd op de volledige RIVM LCI-richtlijnen COVID-19 en wordt automatisch bijgewerkt met de laatste ontwikkelingen of aanpassingen in richtlijnen en procedures. Gebruikers hoeven zich niet druk te maken, want zij beschikken altijd over de meest actuele gegevens.

De vragenboom is inmiddels ook uitgebreid met triages voor doktersposten, huisartsenpraktijken en bali-bezoeken en ook deze toevoegen zijn volledig gratis.

Branches is te gebruiken als (interne) naslagwerk rondom protocollen en richtlijnen, maar wordt ook ingezet als gespreksondersteuner tijdens een telefoongesprek, chat of bali-bezoek. De oplossing legt het gekozen pad vast en gebruikt dat voor latere rapportages, zonder enige patiëntgegevens vast te leggen.

Als je in de doelgroepen (Ziekenhuizen, Huisartsenpraktijken, Zorgspecialisten en GGD’en) hoort als Zorgheld, dan kan je gratis toegang aanvragen.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als