Leefcirkels – detectiemiddelen

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgLeefcirkels bieden op een veilige manier maximale vrijheid aan bewoners of patiënten. Met moderne detectiemiddelen kunnen deze worden afgestemd op iedere individu. Daardoor ontstaan persoonsgebonden leefcirkels met meer ruimte voor ontmoetingen en optimale beleving van de kwaliteit van leven. Want hierdoor hoeven veel deuren niet meer standaard op slot.

Leefcirkels worden veel toegepast in de ouderenzorg en verpleeghuizen, bijvoorbeeld voor dementerende ouderen. Met behulp van domotica krijgen zij meer vrijheid. Afhankelijk van iemands mogelijkheden kan een persoonlijke leefcirkel worden bepaald. Voor de één betekent dat vrij bewegen op de afdeling, voor de ander in de tuin of wel gewoon zelf een boodschap kunnen doen. Met behulp van bakens en gps zijn bewoners te volgen en gaan deuren die open mogen vanzelf open. Deze vrijheid draagt enorm bij aan de kwaliteit van leven.

Zetacom heeft een breed portfolio met systemen van verschillende leveranciers voor het creëren van leefcirkels. Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen we daaruit de beste oplossing selecteren, afgestemd op specifieke toepassingen en natuurlijk uw budget.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als