Improve platform

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg(Patiënt-)informatie

Met het Improve Platform kunnen zorgprofessionals en patiënten snel en gemakkelijk informatie en vragenlijsten uitwisselen.

Met de Improve Designer kan een zorgprofessional informatie voor de patiënt zelf makkelijk samenstellen middels teksten, foto’s en video’s. Ook kan er gekozen worden uit ruim 400 kant-en-klare gevalideerde vragenlijsten in onze bibliotheek. Tevens kan men ook gemakkelijk zelf vragenlijsten samenstellen inclusief de optie voor de patiënt om foto’s te maken. Als een zorgprogramma met informatie en vragenlijsten is gemaakt is het mogelijk om vele patiënten hiervoor uit te nodigen.

Patiënten kunnen deze informatie gemakkelijk lezen op hun mobiele telefoon en tablet. Ook kunnen zij direct vragenlijsten invullen op hun mobiele devices. Ingevulde vragenlijsten kunnen direct verstuurd worden aan de arts via de app , waarbij de privacy wordt gewaarborgd door onze end-to-end encryptie. Daarnaast zijn wij ook NEN7510 en ISO 270001 gecertificeerd.

Met het Improve Platform kun je als zorgprofessional binnen 1 dag een digitale voorlichting voor patiënten ontwerpen inclusief vragenlijsten en direct patiënten uitnodigen om deel te nemen.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als