healpt – TM (Telemonitoring)

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorghealpt – TM (Telemonitoring) is een applicatie waarbij de zorgaanbieder patiënten op afstand kan monitoren. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van zorgpaden in combinatie met vragenlijsten, automatische controle op metingen, herinneringen et cetera. Daarnaast is er rechtstreekse communicatie mogelijk via het zorgpad naar de patiënt. Een bericht naar alle patiënten binnen het zorgpad is ook mogelijk.

Telemonitoring is geschikt voor patiënten met hartklachten zoals hartfalen, diabetes, (chronische) pijnklachten en longziekten zoals COPD maar ook voor gebruikers i.v.m. bijvoorbeeld het coronavirus. Patiënten worden gemonitord middels meetwaarden zoals vitale functies en regelmatige feedback van de zorgverlener zonder heen en weer te pendelen naar de zorgverlener.

Beschikbaar op desktop (web) en telefoon/tablet (app)!

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als