Happitech

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | PreventieHartslag en hartslagvariabiliteit bepalen met enkel een smartphone camera.

Happitech’s technologie is in staat om gemakkelijk en snel hartslagfunctionaliteit te integreren in reeds bestaande apps en ecosystemen. De integratie verloopt moeiteloos doordat de technologie als software development kit (SDK) wordt aangeboden. De SDK is in staat om hartslag en hartritme binnen 90 seconden vast te stellen, waarnaast er door middel van kunstmatige intelligentie gekeken wordt of er sprake is van een eventuele hartritmestoornis.

De smartphone-oplossing vergt geen extra hardware, en maakt enkel gebruik van een smartphone camera. De technologie is klinisch gevalideerd over een periode van 3.5 jaar, en bied 97% nauwkeurigheid voor detecteren van de hartslag.

Happitech’s SDK is volledig CE gecertificeerd en valt onder de ISO 13485.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als