GezondheidsmeterPGO+ / beeldbellen

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgGezondheidsmeter | PGO | Beeldbellen

Tot 6 april gratis voor alle zorgverleners zodat ze toch patiënten kunnen “zien”. Direct beschikbaar (2 uur nadat je de aanvraag hebt gedaan).. Veilig (NEN7510 gecertifcieerd).

Videoconsult of beeldbellen is een handige manier om contact te hebben met patiënten en andere medische professionals. Gezondheidsmeter PGO biedt een veilig videoconsult, die jouw privacy respecteert. Logisch, want Curavista bv is NEN7510 gecertificeerd. Het videoconsult is snel en stabiel, ook op mobiel (wifi en 3G/4G). Jij en je patiënt kunnen het gesprek opnemen. Zo kan de patiënt het gesprek nog eens terugkijken.

Bezoek website

Tags: , , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als