FaceTalk

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgMet FaceTalk is op ieder gewenst moment een videogesprek mogelijk, ook met meerdere deelnemers. Of het nu om de bespreking van een patiënt, cliënt of een richtlijncommissie gaat. Reistijd en vergaderruimte worden hiermee bespaard. De hoge beeld- en geluidskwaliteit zorgen ervoor dat medische beelden in hoge resolutie gedeeld en besproken kunnen worden. Extra informatie zoals een EPD kan veilig worden getoond. Alle verbindingen zijn strict encrypted en de getoonde gegevens worden nergens vastgelegd.

FaceTalk maakt het ook mogelijk mee te doen met traditionele videoconferenties voor MDO’s. De toegang is zeer eenvoudig via uw eigen PC, tablet of smartphone op iedere locatie. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een internetverbinding. Het is hierdoor gemakkelijk om een kort moment te plannen in uw drukke agenda.

Integratie met HiX

Het is mogelijk om Facetalk te integreren met uw HiX EPD waarbij de assistent de afspraken in het HiX onderhoudt. De behandelaar ziet de afspraken in zijn agenda en start het videoconsult in FaceTalk. De integratie vergt een eenmalige investering om de HL7 koppeling te realiseren. Als de koppeling er is wordt beeldbellen nog eenvoudiger.

FaceTalk is volledig beveiligd volgens de ISO27001 normering.

Bezoek website

Tags: , , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als