Drimpy

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, Vierdelijnszorg


Drimpy

Drimpy is een onafhankelijke e-healthplatform (Persoonlijke GezondheidsOmgeving – PGO) die de zorg consument de regie over de eigen gezondheid geeft (inclusief eigen zorgdata).

Het Drimpy platform richt zich op gegevens ontsluiten van de gehele zorg rondom de patiënt, inzicht en overzicht van de gezondheid, persoonlijk zorgadvies en health educatie. Hiermee wordt uitwisseling van gezondheid gegevens tussen patiënt en zorgsysteem (cure, care & wellness) mogelijk gemaakt.

Zorg consumenten kunnen met Drimpy al hun persoonlijke gezondheidsgegevens die bekend zijn bij hun zorgaanbieders zelf opvragen, importeren en delen met hun of andere zorgaanbieders en zorgsystemen. Ook kan medische informatie door de gebruiker van Drimpy zelf toegevoegd worden (incl. apps, devices, wearables en andere Health IoT oplossingen) en gedeeld met anderen, zoals mantelzorgers. Drimpy is een platform waardoor de zorg consument zijn eigen zorg kan managen en de regie krijgt over zijn medische gegevens.

Naast het MedMij label, heeft Drimpy de certificaten NEN7510 en ISO27001 en zijn we als leverancier gecertificeerd door vZVZ als GBZ XIS- typeacceptatie Medicatieviewer. Dit houdt in dat Drimpy voor haar zorgaanbieders medicatie via het Landelijk Schakelpunt- LSP kan opvragen. Wij hebben mede daardoor koppelingen met verschillende EPD-systemen. Voor ziekenhuizen, klinieken, praktijken en andere zorgaanbieders wil dit zeggen dat de VIPP-subsidies (zoals OPEN, Inzicht en VIPP GGZ) mogelijk zijn via Drimpy. De zorgverleners (eerste-, tweede-, derde-lijn, paramedici) kunnen de patiënt/cliënt monitoren, analyseren, adviseren en (onderling) mee uitwisselen.

Voor meer informatie kunt u via www.drimpy.com contact met ons opnemen.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als