Cryptshare

Geverifieerd door redactie

Categorie: Nuldelijnszorg | PreventieThuiswerken en toch veilig gegevens kunnen uitwisselen over patiënten vraagt om een snelle reactie. Cryptshare is de oplossing die e-mail communicatie optimaal beveiligt en daarnaast zeer snel geïmplementeerd kan worden. In één dag kan Cryptshare ingericht worden en kunnen alle medewerkers van uw organisatie ook thuis veilig mailen. Geheel conform de NTA7516 standaard.

Met Cryptshare werken de gebruikers direct vanuit Outlook en worden de tekst van de e-mail en de bijlagen van de e-mail beveiligd. Moet er een groot bestand verstuurd worden, geen probleem, de bijlagen bij de e-mail kunnen onbeperkt groot zijn.

Communicatie van zorgverlener naar zorgverlener én patiënt is altijd mogelijk, Cryptshare stelt geen eisen aan de ontvangende partij. Het is voor de ontvanger niet nodig om gebruikers accounts aan te maken of software te installeren om veilige e-mail te kunnen ontvangen of te beantwoorden.

Cryptshare wil graag een bijdrage leveren in deze onzekere tijden en stelt daarom het gebruik van de oplossing gratis beschikbaar voor de komende periode.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als