BENEFIT @ Home

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgTele-hartrevalidatie voor ziekenhuizen

COVID-19 en het advies het huis zo min mogelijk te verlaten verhindert dat de kwetsbare groep hartpatiënten nu hartrevalidatie kunnen volgen. Ook zijn de meeste (post-infarct) poli’s gesloten en zijn huisartsen moeilijker bereikbaar, waardoor ze lastig de cardiovasculaire (na)zorg kunnen krijgen.

Telehartrevalidatie is begeleiding op afstand waarbij patiënten middels een video verbinding een veilig en gecontroleerd hartrevalidatie programma volgt. Nadat er een intake heeft plaatsgevonden en de belasting is bepaald volgt de patiënt online een revalidatieprogramma en wordt deze begeleid door professionele fysiotherapeuten en artsen. Het programma is veilig en vertrouwd en staat permanent onder begeleiding van deskundige professionals.

Op onze website leest u meer hoe u kunt deelnemen en welke mogelijkheden er zijn.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als