Beeldbellen met de BBrain

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgBrain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app
Hét hulpmiddel voor mensen met dementie dat dagelijkse structuur biedt en mantelzorgers ontzorgt en ondersteunt. De BBrain is eenvoudig bedienbaar met een gratis te downloaden app en een maandelijks abonnement vanaf € 6.95,- p/m.

De BBrain Family D2 is een unieke dementieklok die de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel) toont en uitspreekt. Het biedt de klokgebruiker dagelijkse structuur, overzicht en meer zelfredzaamheid. Daarnaast is de dementieklok ook vanaf afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners die door middel van een (gratis) app, foto’s en berichten kunnen delen, herinneringen (bijvoorbeeld medicijngebruik) kunnen sturen. Ook kan de klokgebruiker via beeldbellen video oproepen ontvangen van familie of zorgverlener.

• Dagelijkse planning en structuur
• Bedienbaar met eenvoudige (gratis) app
• Contact en verbinding d.m.v. beeldbellen
• Vergroot de zelfredzaamheid
• Verminderd de eenzaamheid
• Duidelijke dag, dagdeel, datum en tijdweergave
• Kan zowel de digitale als analoge tijd weergeven
• En via WiFi of een Simkaart verbonden worden

Abonnement
Kiest u voor een maandelijks abonnement, dan betaald u voor alle abonnementen de eerste maand tijdelijk slechts € 1,-. Na de eerste maand betaald u voor het basis abonnement vanaf € 6,95 p.m. (abonnement is maandelijks opzegbaar). U heeft al een abonnement met beeldbellen voor slechts € 9,95. Tijdens de abonnementsperiode zorgt BBrain voor de beveiliging, updates en backups (in beheer van BBrain).

Meer informatie? Bezoek onze website

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren