Avaya Spaces™ (kosteloos tot 31 aug)

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, Nuldelijnszorg | Preventie, TweedelijnszorgNaarmate de wereldwijde bezorgdheid over het coronavirus toeneemt, willen we mensen helpen om gemakkelijker te communiceren en samen te werken. Gezien de directe behoeften in de onderwijs- en de non-profitsectoren om de continuïteit te handhaven, komen we in actie om te helpen. Zo kunnen instellingen hun vrijwilligers en werknemers betrokken houden.

Om aan deze behoefte te voldoen, levert Avaya (tot uiterlijk 31 Augustus 2020) wereldwijd kosteloos Avaya Spaces, onze videoconference en collaboration (chat, video, file share) oplossing aan educatieve en non-profitorganisaties. Dit gratis Avaya Spaces-aanbod voorziet gebruikers van spraak- en videoconferenties voor maximaal tweehonderd deelnemers per virtuele vergaderruimte/klaslokaal. Leden van de ruimte hebben beschikking over chat, bestandsdeling videoconferencing De virtuele ruimte is toegankelijk met een browser of mobiele app.

Avaya Spaces is een cloudoplossing wat betekent dat er geen investeringen nodig zijn om van deze dienst gebruik te maken. De deelnemers hoeven géén lokale applicatie op de pc of laptop te installeren maar kunnen gebruik maken van een webbrowser (Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge). Voor tablets en smartphones is een gratis App (Android of iOS) te downloaden.
• Non-profitorganisaties: Avaya Spaces helpt non-profitorganisaties en liefdadigheidsinstellingen de uitbraak van het coronavirus te bestrijden. Directe online videoverbindingen kunnen worden ingezet voor één-op-één adviesgesprekken, terwijl online audio- of videoconferenties kunnen worden gebruikt voor trainingen of updates van de stand van zaken.

• Zorg op afstand: Avaya Spaces helpt de zorgsector met de verbetering van de coördinatie van het zorgteam door een betrouwbare en toegankelijke oplossing te bieden. Ongeacht hun locatie kunnen medische professionals samenwerken, zodat ze veilig voor de betrokken patiënten kunnen zorgen. Met Avaya Spaces kan zorgpersoneel effectief communiceren, met elkaar en met patiënten over behandeling, diagnose en zorg.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als