Workspace 365

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgWorkspace 365 voor Zorg is een complete en zeer eenvoudige online werkplek voor mobiele- en kantoormedewerkers bij zorginstellingen. Binnen de werkplek krijgen mensen toegang tot al hun applicaties, documenten (uit Office 365 of een netwerkschijf) en tot communicatieoplossingen. Zo vind je binnen de werkplek een Yammer integratie om informatie te delen met collega’s, een mededelingencentrum om mensen een bericht te kunnen sturen en is het mogelijk om een chat functie te integreren om mensen van afstand te kunnen ondersteunen.

Om te zorgen dat mensen direct aan de slag kunnen is er een ‘How-to’ video tegel met video’s die uitleggen hoe de werkplek werkt.
De werkplek past zich automatisch aan op mensen hun rol, locatie, apparaat, browser en meer.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren