WeSeeDo

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgWeSeeDo biedt twee producten aan:

• WeSeeDo Persoonlijk
• WeSeeDo Direct

WeSeeDo Persoonlijk
Is bedoeld als aanvulling of vervanging voor een fysiek consult. Het is een tweezijdige beeldbel-verbinding waarin de gebruiker en de klant/cliënt elkaar zien. Dit geschiedt, net zoals bij een fysiek consult, op afspraak door ingebouwde functionaliteiten, zodat assistenten of de gebruikers zelf afspraken kunnen inplannen en beheren. WeSeeDo werkt voor de ontvangende partij op iedere moderne browser, het enige dat nodig is, is een microfoon en camera. De klant/cliënt hoeft niets te installeren. Via de uitnodigingsmail neemt de cliënt plaats in de digitale wachtkamer en de gebruiker kan het gesprek direct starten.

WeSeeDo Direct
Voegt éénzijdig beeld toe aan een bestaand telefoongesprek. De initiator (bijvoorbeeld een arts of assistent) heeft al contact via de telefoon en kan via de browser het 06-nummer invoeren van de ontvangende partij. De ontvangende partij klikt en klaar: de initiator kijkt mee met de ontvangende partij. De ontvangen partij kan de initiator niet zien.

Belangrijk:
Met WeSeeDo is je privacy en die van je cliënten gewaarborgd. WeSeeDo slaat geen data op en staat alleen op Nederlandse servers. WeSeeDo is AVG-proof en voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren