Videobutler

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVideoconsult – De Dokter Komt Zo! biedt de mogelijkheid om een videoconsult tussen de arts en patiënt perfect tot stand te brengen. Dankzij een goede voorbereiding heeft Videobutler namelijk alle eventuele technische problemen opgelost voordat het spreekuur begint.

Werkwijze Videoconsult!

Een aantal dagen voor de afspraak neemt één van onze Videobutlers persoonlijk contact op met de patiënt. De Videobutler zorgt ervoor dat de computer, tablet of smartphone optimaal wordt ingesteld voor een gesprek met de dokter. Daarna kijkt de Videobutler of de verbinding, camera en microfoon goed werken. Op de dag van uw afspraak begeleidt een persoonlijke Videobutler de patiënt naar de digitale wachtkamer.

Patiëntvriendelijke spreekuren

Een consult met de dokter kan dus voortaan vanuit huis of werkplek plaatsvinden. Georganiseerd en geregisseerd door Videobutler. Zo kunnen zowel patiënt als arts zich concentreren op het gesprek. Bovendien kan de patiënt vergezeld worden door een familielid, mantelzorger of zorgprofessional. Onafhankelijk van de plaats waar deze mensen zijn. Ook kan de arts meerdere (collega)artsen aan het gesprek laten deelnemen. Het gesprek is bovendien op een later moment terug te kijken. Videobutler verzorgt zo efficiënte en patiëntvriendelijke spreekuren. Veilig, discreet, stipt en volledig ontzorgd.

Bezoek website

Tags: , , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren