Simac IT NL

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVicasa is het beeldbelsysteem van Simac IT NL. Bij de ontwikkeling van de app hebben we goed geluisterd naar de wensen van zorgmedewerkers en cliënten. Beeldbellen met Vicasa is heel eenvoudig en daarom voor bijna iedereen geschikt. En uiteraard hebben we er ook voor gezorgd dat persoonlijke gegevens veilig zijn als je belt met Vicasa.

Vicasa One is bedoeld voor cliënten die beeldcontact willen met hun zorgverlener. In geval van een zorgvraag kan een cliënt met 1 druk op de knop zijn zorgverlener bereiken. Zelfs voor mensen met weinig digitale kennis is Vicasa One makkelijk te gebruiken. Het gebruikersscherm kun je per cliënt inrichten.

Vicasa Pro is er voor jou als zorgprofessional. Je kunt 1 op 1 beeldcontact hebben met je cliënt, groepsgesprekken voeren én vergaderen op afstand. De CallFlow-functionaliteit zorgt ervoor dat een oproep wordt doorgeschakeld naar een collega of naar een zorgcentrale, wanneer jij niet bereikbaar bent.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren