Verishow

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVideoconsult

Het is mogelijk om vandaag nog video consulten te bieden aan uw patiënten.

Consulten op afstand zijn essentieel, voor het verlenen van zorg en het bieden van veiligheid aan patiënt zowel als zorgverlener. Door het snel kunnen zien van patiënten, is triage mogelijk zonder technische voorkennis, van de patiënt. Want het visueel observeren en monitoren is van groot belang op dit moment. Alle consulten kunnen worden opgenomen, versleuteld opgeslagen en in het dossier worden geplaatst.

Verishow biedt een beveiligde, schaalbare video chat applicatie, gericht op 1-op-1 gesprekken en dossiervorming. Met een robuuste SDK die eenvoudig te integreren is, om een webapplicatie achter de inlog van het patiëntenportaal of de app van de instelling te faciliteren.

Om het niet technisch uit te drukken: met weinig werk, zonder aanpassingen en binnen de bestaande toepassingen, kunnen video consulten worden geboden. En de patiënt hoeft niets te installeren om het gesprek met u aan te gaan.

De breed beschikbare video-conferentie oplossingen bieden geen van allen deze belangrijke voorgaande voordelen. Verishow kan daarbij eenvoudig worden aangepast aan specifieke wensen van de gebruiker, om goed in de bestaande workflow te passen. Een uitgebreide rapportage-suite voor analyse complementeert de oplossing die voortdurend doorontwikkeld wordt. Bezoekt u ons op Verishow.com of vraagt u een snelle demo aan bij david@verishow.com

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren