Vcare Video connect

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgE-consult zonder download

Met Video connect kan er eenvoudig en veilig een beeldverbinding gemaakt worden met de patiënt, zonder dat de patiënt daar iets voor hoeft te downloaden of installeren. De patiënt hoeft alleen op de link te klikken die hij van de zorgverlener toegestuurd krijgt. Ook voor de zorgverlener biedt Video connect een groot gebruiksgemak: de applicatie is zeer eenvoudig in gebruik. Deze oplossing is ook eenvoudig en snel in te richten voor niet-Vcare klanten.

Deze beeldzorgoplossing is zeer veilig in gebruik (AVG/ISO/NEN compliant): beelden worden volledig encrypted en niet opgeslagen. Met Vcare Video connect zet u, parallel aan uw telefoongesprek, een beeldverbinding op met de patiënt. Hierdoor wordt de telefonische verbinding met de beller nooit onderbroken en heeft de kwaliteit van de internetverbinding van de beller geen invloed op het telefoongesprek. Bovendien hoeft u met Video connect niet te wisselen van headset, wat vaak het geval is bij geïntegreerde beeld-audio-verbindingen, doordat de beeldverbinding losstaat van het telefoongesprek.

Video connect direct aanvragen?

Zodra u bij ons Video connect aanvraagt, kan dit vrijwel direct voor u ingericht worden. Neem hiervoor contact op met Vcare, via 088 4 800 900 of info@vcareconnect.nl.

Wilt u eerst meer informatie? Kijkt u dan op onze website.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren