Sobriety Online

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgOnline therapie

Bij Sobriety Online is een vorm van therapie, waarbij het gesprek tussen cliënt en psycholoog geheel via internet verloopt. Wij maken hierbij gebruik van een online behandelplatform, waarmee je op een beveiligde manier met je behandelaar kan spreken.

Binnen dit platform kun je ook werken aan behandelprogramma’s, die gericht zijn op jouw problematiek. Online therapie maakt dat de therapie tijd- en plaats onafhankelijk kan plaatsvinden. Dat betekent dat jij zelf bepaalt wanneer je met jouw behandelprogramma aan de slag wilt gaan en wanneer je een afspraak wilt hebben met je behandelaar. Je kunt in je eigen vertrouwde omgeving je therapie volgen, zónder afspraken bij een vestiging van een hulpverleningsinstantie. Uit recente onderzoeken blijkt dat online therapie een zeer effectieve vorm van therapie.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als