Siilo

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgCoördineer patiëntenzorg door middel van groepschats of bespreek complexe ziektegevallen met collega’s, één op één.

Siilo is geen gewone messenger-app. Het is een digitaal platform ontworpen om professionals in de gezondheidszorg met elkaar te verbinden en het leven makkelijker te maken. Want Professionals in de gezondheidszorg beschikken niet altijd over de tijd die ze nodig hebben om aan hun patiënten te besteden.

Siilo verhoogt de productiviteit van het team en helpt om extra tijd voor je patiënten vrij te maken. Overleg direct, wissel uitgebreid patiëntgegevens uit en verminder de tijd die nodig is om tot een beslissing te komen.

Bescherming van patiëntgegevens
Voor ons draait alles om AVG, e‑Privacy en NHS-standaarden. De veiligheid van patiëntgegevens is onze topprioriteit, en we beschermen je informatie, waar die ook naartoe gaat.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren