Sense4Baby

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgMet deze monitoring op afstand kan de zwangere vrouw wél de expertise van de medisch specialist in het ziekenhuis ontvangen zonder te hoeven reizen.

Het COVID-19 virus levert nieuwe uitdagingen. Als gevolg van het advies van overheid en RIVM om zo min mogelijk te reizen, kan het moeilijk zijn om een bepaalde groep zwangere vrouwen de juiste zorg te bieden. Dit is een uitzonderlijk situatie, die vraagt om uitzonderlijke oplossingen.

Sense4Baby is een draagbaar en draadloos systeem voor zwangerschapsmonitoring dat is ontwikkeld om zwangere vrouwen met een medisch risico thuis te monitoren. Gezien de ernst van de situatie hebben wij besloten om onze voorraad tijdelijk gratis ter beschikking te stellen voor de extra risicovolle zwangeren. Denk hierbij aan zwangere vrouwen die:

  • zelf besmet zijn met het Coronavirus
  • met iemand in de directe omgeving leven die besmet is
  • waarbij de gezondheid een extra risico vormt

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als