SAFE

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgEén op de drie vrouwen in Nederland is ooit slachtoffer van een vorm van partnergeweld. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben. Het Radboudumc ontwikkelde de online hulp SAFE, waar slachtoffers terecht kunnen.

Safe is een e-health interventie voor vrouwen die partnergeweld mee maken. Het is compleet online en is anoniem en gratis te gebruiken. Vrouwen vinden er informatie en opties voor hulp en steun. Wij willen jou en andere vrouwen die in een moeilijke situatie zitten helpen. Partnergeweld is erg heftig, maar je bent niet alleen en er is hulp mogelijk. Wij helpen met de website van SAFE. Deze website hoort bij een onderzoek. We onderzoeken of de website vrouwen goed helpt en hoe we de website nog beter kunnen maken. Zo kunnen we elkaar helpen en we kunnen dan ook veel andere vrouwen helpen.

Als je mee wil doen aan het onderzoek en op de SAFE website wil komen, dan is het nodig om je aan te melden. Dit is nodig voor de veiligheid van alle vrouwen die SAFE willen gebruiken. Het is ook nodig omdat wij op een goede manier onderzoek willen doen. Na het aanmelden, krijg je codes om in te loggen. Als je inlogt, kan je de SAFE website zien. Je doet dan dus ook mee aan het onderzoek dat erbij hoort.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren