Philips COVID-19-screener

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgSnel en veilig patiënten screenen en op afstand volgen tijdens de coronacrisis.
Met de COVID-19-screening en follow-up van Philips, ondergebracht in onze erkende vragenlijstbeheertool QuestManager*, kunt u patiënten screenen en op afstand volgen.

Door samen te werken met externe callcenters kunt u het aantal consulten mogelijk verder verlagen, zodat uw zorgverleners meer tijd krijgen voor patiënten met ernstige klachten. Bovendien krijgt u via een dashboard een overzicht van de corona-uitbraak in uw patiëntenpopulatie.

We streven ernaar u binnen 24 uur te laten starten met onze oplossing. Lees meer op onze website en neem via het formulier contact met ons op over de mogelijkheden.

*QuestManager is wereldwijd al in gebruik bij meer dan 100 ziekenhuizen en voldoet aan internationale informatie- en veiligheidsstandaarden, waaronder ISO 27001, ISO 13485 en NEN 7510.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als