Pharmi

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorgpharmi is een gevalideerde, betrouwbare digitale apotheker in je broekzak

Pharmi is een digitale apotheker, die de gebruiker van een nieuw geneesmiddel gedurende een vaste periode elke dag begrijpelijke, gevalideerde informatie over het medicijn geeft.
Wij kunnen de openbare apotheker ondersteunen bij “blended care zorg”: digitale zorg bieden waar mogelijk, zodat er meer tijd over blijft voor noodzakelijke menselijke zorg.

Bestaande, betrouwbare informatie uit verschillende bronnen komt in een multi-media format op Android & IOS telefoon en tablet bij de patiënt. Het wordt in begrijpelijke taal voor elke
Nederlander gepresenteerd. Zo wordt patiënt 24/7 geholpen met goed geneesmiddelgebruik en worden neveneffecten geminimaliseerd. Zo krijg jij (en eventueel je mantelzorger) meer kennis van het geneesmiddel en kun je zelf de regie over je therapie houden.

Dankzij Pharmi begrijpen geneesmiddelgebruikers beter welk medicijn ze gekregen hebben en hoe ze dit zo goed mogelijk kunnen gebruiken.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren