Pharmeon

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgSinds de uitbraak van het coronavirus bereiken ons veel verzoeken voor beeldbellen. Om hier versneld in te voorzien is Pharmeon een samenwerking aan gegaan met WeSeeDo en KPN.

WeSeeDo is gebruiksvriendelijk, veilig en makkelijk te installeren en op te schalen. Deze beeldbeloplossing is per direct beschikbaar via Pharmeon. Later dit jaar is het geïntegreerd in het Uw Zorg online platform beschikbaar. Inmiddels zijn de eerste zorgpraktijken aangesloten en wordt de oplossing ook regionaal -in zorggroepverband- ingezet om huisartsen acuut te kunnen ondersteunen.

Via WeSeeDo is het mogelijk patiënten op afstand te helpen. Er zijn verschillende opties zoals het direct meekijken tijdens een triage. Via een veilige verbinding kunt u met uw patiënten beeldbellen door bijvoorbeeld zelf een beeldbelverbinding met uw patiënt tot stand te brengen of door patiënten een afspraak te laten boeken waarna ze in een virtuele wachtkamer komen. U kunt zelfs eenvoudig de agendafunctie van Uw Zorg online openhouden en uw patiënten een telefoon- of videoconsult laten boeken.

WeSeeDo werkt met alle systemen, uw patiënten hoeven geen aparte app te installeren en dienen alleen te beschikken over een smartphone met camera. Of eenzijdig of tweezijdig wilt bellen waarbij de patiënt u ook kan zien, is aan u.

Met 1 muisklik is het systeem te openen en te gebruiken. In een versleutelde omgeving kunt u veilig bellen zodat er geen inlogcodes, software en wachtwoorden nodig zijn. Zo heeft u toch menselijk contact met de patiënt en bespaart u tijd.

Meer weten? Neem contact op via helpdesk@pharmeon.nl.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als