OZOverbindzorg

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgCommunicatieplatform OZOverbindzorg houdt grip op je zorg

Om eenvoudiger samen te werken aan jouw zorg hebben wij een online systeem ontwikkeld. Via dit communicatieplatform worden de verschillende partijen met elkaar verbonden en houden ze elkaar op de hoogte. Iedereen weet wat de status is rondom jouw zorg en weet wat de volgende stap zou moeten zijn. Bij OZOverbindzorg staan jij en jouw zorgproces centraal. Door de korte lijntjes werken betrokkenen gerichter aan de beste zorg voor jou.

Of je nou zelf zorg nodig hebt of juist zorgt voor een ander: OZOverbindzorg is er voor alle betrokkenen bij de zorg. De cliënt, jong of oud, staat centraal, maar ook mantelzorgers, familie en vrienden, (zorg)professionals en de gemeente kunnen gebruik maken van ons communicatieplatform. Door alle partijen met elkaar te verbinden wordt de samenwerking verbeterd. Dat komt jouw zorg ten goede.

Voor de cliënt, mantelzorger en professionals is het gebruik van communicatieplatform OZOverbindzorg gratis. In de regio’s waar OZOverbindzorg actief is, is de financiering verschillend geregeld. Partijen zoals zorgverzekeraars, gemeenten en/of collectieve samenwerkingen betalen de kosten samen.

Bezoek website


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als