Online oogmeting – TeleVisus

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgE-health oplossing voor oogzorg op afstand

TeleVisus: Online visus bepaling

In de actuele COVID-19 gezondheidscrisis hebben oogheelkundige patiënten, met name zij die tot risicogroepen behoren, weinig tot geen toegang tot de benodigde oogzorg. Easee biedt ziekenhuizen en oogklinieken in Europa haar CE-gecertificeerde online eHealth platform aan om oogzorg te kunnen blijven verlenen. Door een online oplossing te bieden, kunnen patiënten thuis oogzorg ontvangen. easees online oogmeting zorgt voor een accurate visus bepaling, om zo doctoren te ondersteunen tijdens online consulten.

Oogheelkundige specialisten kunnen de online oogmeting gebruiken om patiënten van afstand te monitoren en beoordelen. Voorafgaand aan een e-consult met een arts kan een link naar de online oogmeting worden toegezonden aan patiënten. Oogheelkundige professionals kunnen de resultaten van de online oogmeting gebruiken bij digitale consulten om een meer gedegen indicatie van de visuele functie van de patiënt te krijgen.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

KIJKsluiter

Geplaatst in: Eerstelijnszorg

KIJKsluiter is een platform met ongeveer 8.500 animatievideo’s waarin de belangrijkste informatie

Zivver Meet

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Zivver Meet is de beveiligde videobeldienst voor de zorg- en gemeentesector en

Vcare Video connect

Geplaatst in: Eerstelijnszorg

E-consult zonder download Met Video connect kan er eenvoudig en veilig een