NiceDay

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgNiceDay biedt een complete aanpak voor persoonlijke online behandeling binnen zowel de SGGZ als de GBGGZ. Een NiceDay behandeling berust volledig op wetenschappelijk bewezen interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering. Zo werken we bij NiceDay volledig online, zijn we dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een oefening en maken we gebruik van data zoals stemmingsregistraties, de stappenteller en dagboekfragmenten.

Wij werken bij NiceDay hard aan de opschaling, dagelijks haken er 200-300 nieuwe behandelaren aan waardoor het voor medewerkers van diverse zorgbedrijven mogelijk wordt te werken vanuit huis Zo kunnen zij in deze uitzonderlijke situatie via een beveiligde omgeving cliënten op afstand behandelen.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als