Minddistrict

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVideobellen.

We krijgen momenteel veel vragen over videobellen nu mensen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven. Via deze pagina houden we je op de hoogte van de mogelijkheden en geven we binnenkort tips en tricks voor een goede implementatie.

De voordelen zijn voor de hand liggend: met videobellen is er geen reistijd voor een gesprek, maar er is wél face-to-facecontact. En dat met een druk op de knop. Door binnen Minddistrict te videobellen vindt het gesprek daar plaats waar mensen ook hun dagboeken en modules bij de hand hebben. Het combineren van gesprek en online wordt zo nog vanzelfsprekender.

Je hoeft niet álle gesprekken met videobellen te vervangen om wel de voordelen te ervaren. Want sommige gesprekken zijn praktischer of gewoon prettiger om ‘live’ te voeren.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren