MEXTRA

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, Tweedelijnszorg, VierdelijnszorgHet bieden van hulp is tijdens de corona crisis belangrijker dan ooit tevoren, maar het is lang niet altijd veilig om een zorgvrager face to face te ontmoeten. Daarom bieden wij nu de MEXTRA CORONA MVO versie aan. U krijgt daarmee tijdelijk een veilig en gebruiksvriendelijk dossier dat bovendien kosteloos is.

Gedurende drie maanden is er geen beperking in het aantal cliënten dat u toevoegt in MEXTRA. Kortom: vanaf vandaag (20 maart 2020) tot 1 juli 2020 krijgt u van ons een online dossier dat voldoet aan NEN7510 en ISO27001. Dit is ons gebaar in deze uitdagende tijd; wij geloven erin dat we door samen te werken hier goed doorheen komen.

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als