KPN Zorgmessenger

Geverifieerd door redactie

Categorie: Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgE-Zorg is 100% dochter van KPN en wij faciliteren een Goed beheerd Zorg Netwerk. Onze ZorgMessenger gebruikers werken zowel in de eerste en tweede lijn, GGZ en VVT instellingen. De data wordt in onze Zorgcloud opgeslagen, onze Zorgcloud staat uiteraard in Nederland. Onze Zorgcloud is afgesloten van het openbare internet en dus super veilig (Iso 27001, NEN 7510, GZN en GBZ).

Een status raadplegen in de lift, thuis alvast patiëntengegevens bijwerken of online overleggen met collega’s: het scheelt veel tijd en geld. Toch lijken bestaande applicaties, systemen en werkplektoepassingen niet altijd mee te groeien met de behoeftes van instellingen, zorgverleners en patiënten. KPN Werkplek voor de Zorg doet dat wel.

KPN Werkplek voor de Zorg biedt elke medewerker een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden. Niet alleen op de werklocatie, maar ook thuis en onderweg. Met een laptop, tablet, of smartphone heeft uw medewerker snel en gemakkelijk toegang tot de persoonlijke werkplek op de centrale server in een veilig datacenter. Alle benodigde bestanden, applicaties en patiënt- of cliëntgegevens zijn altijd en overal direct ter beschikking.

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als