Karify

Geverifieerd door redactie

Categorie: Derdelijnszorg, Eerstelijnszorg, TweedelijnszorgDirect een eenvoudig videobellen met Karify.

Met het Karify eHealth platform communiceer je veilig en gemakkelijk online. Videobellen maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Met behulp van een videogesprek ben je niet afhankelijk van face-to-face contactmomenten en onderhoud je gemakkelijk contact met cliënten. Zo begeleid je gedurende de coronacrisis je cliënten intensief op afstand.

Eenvoudig en geïntegreerd
Communiceren met videobellen in Karify is volledig geïntegreerd in het cliëntdossier en het eHealth platform. Je hoeft dus geen extra software te downloaden of een andere applicatie te openen. Plaats eenvoudig video-oproepen vanuit je centrale online werkplek in Karify. Zo wordt videocommunicatie gemakkelijk een integraal onderdeel van je werkwijze.

Mobiele berichten apps
Met de Karify apps kunnen gebruikers en professionals veilig communiceren via berichten en videogesprekken. De apps zijn volledig geïntegreerd met de Karify web-applicatie en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Toegankelijke zorg

Karify realiseert toegankelijke zorg met behulp van digitale middelen. Door techniek en psychologie te combineren stimuleert het Karify eHealth platform gedragsverandering. Het Karify eHealth platform verbindt gebruikers en professionals via online interventies, veilige (online) communicatie, informatie-uitwisseling en online inzage, gecombineerd met persoonlijke begeleiding: blended zorg.

Voor meer informatie over videobellen met Karify kan je terecht op onze website. Mail met vragen naar vragen@karify.com, wij zorgen er dan voor dat je snel aan de slag kan!

Bezoek website

Tags: ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Livi, medische videoconsultaties

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Livi, de grootste digitale zorgverlener van Europa, lanceert vandaag (17 juni 2020)

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als