E-office

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVideobellen – Communicatie op afstand.

E-office adviseert organisaties inmiddels al 30 jaar over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking en kennisdeling te verbeteren en zo efficiënter en slimmer samen te werken, ongeacht tijd of plaats. Een mooie tool om samenwerken en communicatie op afstand mogelijk te maken is Microsoft Teams.

Middels Microsoft Teams is het mogelijk om te video-of audiobellen, met elkaar te chatten één-op-één of in een groepschat en om bestanden met elkaar te delen. Hierdoor kunnen consults op afstand plaats vinden zonder de interactie te verliezen. Tevens wordt deze tool nu gratis aangeboden door Microsoft. De aanvrager van het consult krijgt een uitnodiging per mail om deel te nemen aan de teamsmeeting, waardoor het consult op afstand kan plaatsvinden. Elk persoon met een internetverbinding kan hieraan deelnemen.

Belangrijk is wel dat de medewerkers die de consults op afstand inplannen weten hoe ze Microsoft Teams optimaal kunnen gebruiken. Als mensen nieuwe tools aangereikt krijgen, maar zij niet weten hoe zij moeten omgaan met deze tools, dan zullen zij dit niet (optimaal) gebruiken. Op deze manier zullen de consults op afstand minder effectief verlopen.

E-office beschikt over ervaren consultants die kunnen bijdragen aan het op de juiste wijze adopteren van Microsoft Teams als communicatie en samenwerkingsmiddel voor consults op afstand. Wilt u graag gebruik maken van deze dienst of heeft u nog vragen over bovenstaande? Neem dan gerust contact met ons op via 088-0018300 of via eerstehulp@e-office.com

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren