Clickdoc

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgVideoconsultatie/Beeldbellen

Momenteel worden er steeds meer gevallen van COVID-19 in Nederland vastgesteld. De corona-epidemie breidt zich uit. Tegelijkertijd stijgt niet alleen bij de bevolking de angst om besmet te worden, maar ook bij de artsen en hun medewerkers. Zij zijn het namelijk die in het kader van de medische verzorging in contact komen met mensen die mogelijk besmet zijn en toch moeten instaan voor de gezondheid van de bevolking. Er wordt daarom aangeraden in geen geval de huisartsenpraktijk te bezoeken als het vermoeden van corona bestaat. Dit vanwege het risico op besmetting van andere patiënten of personeel.

Om deze mogelijk besmette patiënten de medische zorg te kunnen bieden, is videoconsultatie een snelle, eenvoudige en veilige oplossing. Hierdoor kan een zorgverlener zijn patiënten, zijn team en zichzelf en zijn gezin beschermen tegen besmetting. CGM biedt daarom zonder kosten tijdelijk CLICKDOC VIDEOCONSULT aan.

Met deze speciaal voor de zorg ontwikkelde oplossing voor videoconsultatie, helpen we alle zorgverleners de crisissituatie te beheersen. André Proost, General Manager van CompuGroup Medical Nederland, legt uit: “Dit systeem kan onmiddellijk door elke zorgverlener ingezet worden om patiënten te helpen. Het systeem kan heel gemakkelijk geïnstalleerd worden, is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien ook zeer veilig.”

Bezoek website

Tags: , ,


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren