Beeldbellen met zorgverleners en verwanten

Geverifieerd door redactie

Categorie: EerstelijnszorgZorg op afstand
Op een tablet, die draadloos is op te laden omdat hij in een speciale hoes wordt geleverd, kan een bewoner beeldbellen met een zorgverlener. De zorgverlener gebruikt hiervoor een moderne smartphone. Ook de zorgverlener kan met een druk op de knop een bewoner beeldbellen. 

Beeldbellen met verwanten
Ook voor verwanten hebben we het makkelijk gemaakt om te beeldbellen met bewoners van zorginstellingen. Zonder het gebruik van een speciale app: beeldbellen verloopt eenvoudig via de webbrowser van een computer, tablet of smartphone. 

Veilig en betrouwbaar
Beeldbellen is volledig geïntegreerd in onze integrale zorgoplossing, waarin alle belangrijke privacy maatregelen (AVG) van kracht zijn. Op de verbindingen is encryptie toegepast en er wordt geen enkele data van de beeldbelgesprekken opgeslagen. Tevens is de bandbreedte in eigen beheer, waardoor de snelheid en stabiliteit op piekmomenten optimaal blijft. Dat geeft gemak voor de gebruikers aan de voorkant met betrouwbare technologie erachter.

Infectiepreventie
Onze tablethoes is ontwikkeld in samenwerking met het Erasmus MC en voldoet daarmee aan de hoogst mogelijke hygiënestandaard als het gaat om tablethoezen die ingezet worden in de zorg. De samenstelling van het materiaal en het unieke ontwerp maken dat de tablethoes tegen een stootje kan en gemakkelijk en volledig is te desinfecteren.

Bezoek website

Tags:


Hoe kunnen zorgorganisaties snel aan de slag met een digitale dienstverlener?

De #coronacrisis vraagt om aanvullende manieren van communicatie, en wel nu. We zijn op zoek naar concrete toepassingen van #digitale #communicatie, die nu al werken en die ‘plug & play’ (eenvoudig en snel) te gebruiken zijn in en om de zorg. We bundelen de voorbeelden op ICT&health, zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Meld oplossing aan

Gerelateerde oplossingen

Beeldbellen met de BBrain

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Brain Family D2 – Dementieklok – Bedienbaar met app Hét hulpmiddel voor

Beeldoverleg

Geplaatst in: Derdelijnszorg

Veilig en betrouwbaar beeldbellen. Sinds de uitbraak van Covid-19 zochten we als

MijnBezoek

Geplaatst in: Derdelijnszorg

MijnBezoek is het toegankelijke online platform om veilig het bezoek te organiseren